Restoran Pacific

Možete naručiti za van | Preko

Provedite večer kod nas uz raznovrsnu kuhinju i sve njezine delicije. U našem restoranu Restoran Pacific nudimo vam raznovrsna i ukusna jela koja još više gode u vrhunskom okruženju. Kada je lijepo vrijeme, posjetite našu idiličnu terasu. Jednostavno pobjegnite od vrućine u naše dobro klimatizirane prostorije. Lijepo se kod nas smjestite.

Restoran na dobrom mjestu sa sveobuhvatnom ponudom pića

Odlična jela i pića u trenu će vas uvjeriti u našu kvalitetu. Iskoristite našu gratis WiFi-mrežu za dijeljenje vaših slika. Imamo zaseban dio u koji se pušači mogu diskretno skriti.

Dozvolite da vam pomognemo oko vašēg proslava

Ispred restorana nalaze se gratis parkirna mjesta za naše goste. Svoje kućne ljubimce možete dovesti sa sobom u restoran. Uvijek nam je drago kada dođete. Jednostavno navratite k nama! Rado bismo večeras bili vaš domaćin. Kao mogućnost plaćanja prihvaćamo debitnu karticu, VISA karticu, Mastercard karticu, American Express karticu i beskontaktno plaćanje. Osim toga, postoji i mogućnost plaćanja gotovinom. Naša jela mogu se naravno i ponijeti. Naša lokacija stoji vam na raspolaganju i za privatne zabave. Javite se i mi ćemo pronaći odgovarajući termin za vas. Također imamo mogućnost organiziranja svečanih proslava kao što su svadbe – jednostavno nas kontaktirajte. Svakim danom od 07:00 do 23:00 sati možete navratiti kod nas.

Lokacije

Prikaži kartu

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Artić 2, 23273 Preko, Hrvatska

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak
07:00 – 23:00
Utorak
07:00 – 23:00
Srijeda
07:00 – 23:00
Četvrtak
07:00 – 23:00
Petak
07:00 – 23:00
Subota
07:00 – 23:00
Nedjelja
07:00 – 23:00

Dostupne mogućnosti plaćanja

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku.

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte.
Unesite broj telefona.
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue