Restoran Pacific

Možete naručiti za van | Preko

Obožavatelji raznovrsne kuhinje kod nas dolaze na svoje. Svratite u naš restoran Restoran Pacific, koji fascinira izvrsnim jelima i pored toga vam nudi ugodan ambijent. Uživajte na našoj terasi tijekom toplih dana. Zaista ugodno: Budući da su naše prostorije ugodno klimatizirane, vaš će boravak biti ugodan na bilo kojoj temperaturi.

Restoran na dobrom mjestu sa sveobuhvatnom ponudom pića

Razmazite se našim ukusnim jelima i velikim izborom hladnih i toplih pića. Nudimo vam besplatni WiFi kako biste u svako vrijeme bili u toku. Kutak za pušače nudi ugodno sklonište za sve pušače.

Dozvolite da vam pomognemo oko vaših svadba

Jednostavno ostavite svoje vozilo na našim besplatnim parkiralištima. Kako bi i vlasnici pasa mogli u potpunosti uživati u boravku, prihvaćamo i kućne ljubimce kod nas. Uvijek nam je drago kada dođete. Jednostavno navratite k nama! Rado bismo večeras bili vaš domaćin. Kao mogućnost plaćanja prihvaćamo Mastercard karticu, VISA karticu, beskontaktno plaćanje, American Express karticu i debitnu karticu. Osim toga, postoji i mogućnost plaćanja gotovinom. Manjak vremena? Vaše jelo možete naručiti i za van. Također organiziramo poslugu na privatnim događajima. Za još više informacija i rezervacije jednostavno nas kontaktirajte. Veliki eventi kao što su svadbe za nas nisu nikakav problem! Obratite nam se sa svojim idejama i prijedlozima. Svakim danom od 07:00 do 23:00 sati možete navratiti kod nas.

Locație

Fă click pentru a afișa harta

Adresa ta IP va fi trimisă la Google Maps.

Artić 2, 23273 Preko, Croația

Programul nostru program de funcționare

Luni
07:00 – 23:00
Marți
07:00 – 23:00
Miercuri
07:00 – 23:00
Joi
07:00 – 23:00
Vineri
07:00 – 23:00
Sâmbătă
07:00 – 23:00
Duminică
07:00 – 23:00

Opțiuni de plată disponibile

Serviciile noastre

Informații contact

Trimite-ne mesajul tău.

Introdu numele.
Introdu adresa de e-mail.
Introdu numărul de telefon.
Introdu subiectul.
Introdu mesajul.
Mesajul tău a fost trimis. Te vom contacta în curând.
Mesajul nu a fost trimis.
Twitter_Logo_Blue